• De bekendste bakker aan huis
  • Wij bezorgen gratis jouw brood aan huis

Word jij bakker aan huis?

 

Wie zijn wij?

De bakker aan huis is de online tegenhanger van de bakker op de hoek. Het grootste verschil zit hem echter in de kosten van het verkopen van brood!  

Zo hebben wij niet te maken met derving van brood, personeel, duur pand, ovens en vitrines die kapot gaan etc etc. 

Hierdoor kunnen wij betere prijzen aanbieden voor het ambachtelijke brood van de bakker. 

Bakkers gaan graag in zee met ons, omdat wij waarmaken wat we beloven, namelijk veel brood verkopen.  Hierdoor kunnen we ook erg scherpe prijzen afspreken met de bakkers die rechtstreeks voor onze franchisenemers zijn. 

Daarnaast hebben we een websysteem die op maat is gemaakt voor de franchisenemers, deze zorgt ervoor dat de franchisenemers zich voornamelijk bezig kunnen houden met klantenwerving en het bezorgen van klanten.  Uiteraard vragen we daar een stuk franchisefee voor, en deze is in een nette verhouding om een goede boterham te verdienen. 

En door onze groeiende naamsbekendheid,  hebben we al tal van aanvragen om brood te bezorgen in heel Nederland, en komen er dagelijks nieuwe aanmeldingen bij.  Daarnaast hebben we de kracht om je te helpen van het werven van nieuwe klanten. 

 

We zijn een franchisebedrijf omdat deze tak van sport vooral het best uitgeoefend kan worden door (beginnende) ondernemers die hun hart en zaligheid willen stoppen in een eigen bedrijf. 

Wij zijn namelijk erg ambitieus en zoeken die ambitie ook in onze franchisenemers. 

 

Op dit moment zitten we in heel wat delen van Nederland, maar onze ambitie zit hem erin om in alle delen van Nederland brood te verkopen en succesvol te zijn. 

 

 

Wie ben jij?

Jij bent een ondernemend type, je hebt een eigen bedrijf gehad, of het kriebelde altijd al om voor jezelf te beginnen. 

Je wilt een prachtige baan in de buitenlucht, je wilt geen commanderende mensen boven je, je wilt met mensen omgaan, je wilt ze iets lekkers brengen en wat zeker niet onbelangrijk is, je wilt er een goede dikke boterham aan overhouden.

Je bent een "vriendelijke gast" die makkelijk relaties opbouwt en onderhoud, je kunt jezelf makkelijk motiveren om samen met ons een succesrayon neer te zetten.

Daarnaast wil je een baan dat je tot aan je pensioen met veel plezier kunt doen, het liefst in vier dagen in de week!

Je weet dat je zult moeten investeren in je bedrijf, er zal immers een bus moeten komen, dus je zult een buffer moeten hebben opgebouwd.

 

 

Meer informatie.

We snappen dat we je nieuwsgierig hebben gemaakt, en dat je vooral veel vragen zult hebben. 

Hieronder staat een invulformulier, waar je je vragen ook kunt stellen. Hier komen we zo snel mogelijk op terug. 

 

Achternaam
Voornaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
Emailadres
Eventueel een CV / Onderbouwde brief
Wat wil je ons vragen?
Hoe heb je van ons gehoord?