• De bekendste bakker aan huis
  • Wij bezorgen gratis jouw brood aan huis

Inschrijfformulier de bakker aan huis

Mijn bakker aan huis

Ik eet graag brood, maar het moet wel lekker brood zijn. Dat haal ik dan bij de bakker, want brood van de supermarkt, nou ja - dat smaakt gewoon niet altijd, als je begrijpt wat ik bedoel. Maar nu heb ik ook een druk leven en niet altijd tijd om speciaal naar de bakker te gaan.

Nu vertelde een vriendin mij over de bakker aan huis, deze brengt elke week brood langs. Scepticus als ik ben dacht ik er het mijne van, maar mijn vrouw dacht daar heel anders over en ging het proberen. Zogezegd zo gedaan. Maar ik kan jullie vertellen dat ik sindsdien eigenlijk niet anders wil. Hartstikke handig die bakkeraanhuis.nl , echte ondernemer die jonge. Je besteld op z’n laatst woensdag morgen je brood en hij brengt het aan de deur donderdag langs, als je er niet brengt hangt hij het aan de deur.

Om de prijs hoef je het niet te laten, hij heeft brood van de “Echte Bakker” en het is heel goedkoop. Hij rekent geen bezorgkosten, je betaald aan het einde van de maand achteraf en hij heeft een enorme keus. Dat noem ik nu “new-conemie”, je klanten meer geven voor minder geld. Daarom wil ik ook dit initiatief bij jullie aanprijzen. 
Kijk maar eens op de site.

 

 

 

Wie zijn wij?

De bakker aan huis is op dit moment een van de snelstgroeiende ondernemingen op het gebied van food en dan met name brood! Waar kleinere bakkers het soms moeten opgeven tegen het geweld van de supermarkt, denderen wij door. Wij doen dit door samen te werken met de beste bakkers in Nederland, waarmee de beste afspraken gemaakt worden!. We hebben geen winkelpanden, geen ovens en geen vitrines die kapot kunnen gaan. Daarnaast hoeven we geen winkelpersoneel aan te nemen, en een grote kostenpost als voedselderving hebben we ook geschrapt! Onze manier van verkoop helpt hierdoor zelfs mee tegen overbodige voedselverspilling in de wereld. Wij hebben al deze voordelen gekoppeld aan een zeer uitgekiende website, die speciaal op maat is gemaakt voor de bakker aan huis. Deze website houd alles bij voor onze bezorgers van bezorging tot aan facturering aan toe. We zijn al erg groot geworden in Overijssel en Gelderland.

En nu? nu gaan we Nederland veroveren

 

Wie ben jij?

Jij bent een ondernemend type, je hebt een eigen bedrijf gehad, of het kriebelde altijd al om voor jezelf te beginnen.

Je wilt een prachtige baan in de buitenlucht, je wilt geen commanderende mensen boven je, je wilt met mensen omgaan, je wilt ze iets lekkers brengen en wat zeker niet onbelangrijk is, je wilt er een goede dikke boterham aan overhouden.

Je bent een "vriendelijke gast" die makkelijk relaties opbouwt en onderhoud, je kunt jezelf makkelijk motiveren om samen met ons een succesrayon neer te zetten.

Daarnaast wil je een baan dat je tot aan je pensioen met veel plezier kunt doen, het liefst in vier dagen in de week!

Je weet dat je zult moeten investeren in je bedrijf, er zal immers een bus moeten komen, dus je zult een buffer moeten hebben opgebouwd.

Je bent op zoek naar een leuke uitdaging en niet naar een uitvlucht!

 

 

JA! Ik wil ook de Bakker aan huis worden!

Geef hieronder je gegevens door en we nemen contact met je op.

 

Achternaam
Voornaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
Emailadres
Eventueel een CV / Onderbouwde brief
Mijn gegevens zijn juist ingevuld
Hoe heb je van ons gehoord?